Gör ditt gamla hem redo för inflyttning

Så snart du måste lämna ditt nuvarande hem måste du naturligtvis lämna det redo för leverans. Krav har ställts för både hyres- och ägarbostäder. Huset måste naturligtvis lämnas snyggt, men hur är det med alla dina saker som fortfarande finns där? Eftersom att rensa ditt hem är ett tidskrävande och ibland specialjobb, hjälper vi dig gärna!

Leverera ditt hem när du hyr

För huvuddelen av hyresavtalen överenskoms att huset kommer att levereras som det var när hyresavtalet ingicks. Om något har förändrats måste du ha fått skriftligt tillstånd för detta. Så du kan inte bara måla en vägg eller lägga ett annat golv i den.

Leverera ditt hem när du köper

Naturligtvis är detta en annan historia med ett hus till salu. Så snart du lägger ut ditt hus till salu kan potentiella köpare komma förbi för att se huset. Så snart en av dessa människor är intresserad kan de göra ett erbjudande. Naturligtvis måste du leverera huset enligt överenskommelse skriftligen med de nya invånarna.

Om du har bott i samma hus i flera år har du antagligen många saker lagrat i huset. Först när du flyttar kommer du att upptäcka mängden saker. Skåp, lampor och lådor fulla av ”gamla barndomsminnen”. Lådorna laddas sålunda in i bilen eller en skåpbil. Men är det också enkelt med skåp och lampor? När allt kommer omkring måste de demonteras och (kanske) bäras mycket. Detta kräver inte bara styrka, utan du behöver också ett antal hantverkare som kan ta hand om demonteringen.

Vi kan ta hand om detta som din flyttfirma i Göteborg. På så sätt demonteras dina tillhörigheter snyggt och professionellt och laddas i den rörliga skåpbilen.

Ditt nya hem är inte klart ännu

Möbler bör också installeras i ditt nya hem. Vår flyttningstjänst hjälper dig gärna med att organisera ditt nya hem optimalt. Så fort flyttbilen, som vi på flyttfirman också har till vårt förfogande, sätter kursen för ditt nya hem, förbereder våra hantverkare redan att inreda ditt nya hem snabbt och effektivt. Alla möbler och tillbehör lyfts från borttagningsvagnen och placeras på rätt plats i ditt hem. Väl i huset, demonteras alla möbler försiktigt igen. Inom några timmar kan detta, för många hektiska jobb, fullständigt tas om hand.

Hantverkare, packning och flytt

Som du kan läsa ovan kan du gå till oss för alla borttagningar. Vi hjälper inte bara med sakerna från A till Ö, utan hjälper också till med alla jobb som följer med det. Kontakta vår flyttfirma från Göteborg för en anpassad offert. Våra specialister tittar sedan på möjligheterna med dig och ger en lämplig lösning.