Flyttning för äldre

Att flytta är ofta mycket svårare för äldre. Det är mer stress involverat och ofta är fysisk och mental hälsa också mycket mindre. Detta gör det viktigt att ordentligt förbereda och planera flytten för en senior, så att de fysiska justeringarna är så små som möjligt och stressen hålls borta så mycket som möjligt. Vi som flyttfirma i Göteborg är specialiserat på flyttning av äldre och vi kan gärna berätta mer om det i den här artikeln.

Vår flyttfirmas specialitet

För något år sedan såg vi att konsumenterna har svårt att ordna allt som är involverat i en flytt. Det var därför vi hoppade in i branschen. Vi såg att olika målgrupper behövde ett rörligt företag, men att varje målgrupp också hade olika specifika önskemål.

Flytten för äldre har alltid varit ett underbart sätt för oss att hjälpa äldre i en svår situation. Vi ger dig gärna råd om att bära tunga föremål, men också hela flyttningen. Under alla dessa år har vi specialiserat oss på att ta hand om flytten av äldreboende till en ny bostadsadress eller ett åldershem.

Genom direkt kommunikation mellan vår rörliga verkställande direktör och invånaren och / eller familjemedlemmen till invånaren gör vi flytten så smidig som möjligt. Vår erfarenhet har lärt oss hur en äldre flyttning ska vara hela tiden.

Från intresse till fysiskt möte

En intresserad person kommer att kontakta oss via vår webbplats. Vi lyssnar noga och lär känna behoven hos dem. På så sätt förstår vi exakt vad som behövs. Varje drag är unikt.

När vi får höra att det är en flyttning av äldre medborgare, kommer vi att se vad som krävs för att ta bort invånarna så fullständigt som möjligt om det behövs.

Vi tar hand om flytten av alla tunga och mindre tunga föremål och placerar dem eventuellt på rätt platser i det nya hemmet. På så sätt hamnar du omedelbart i ditt nya hem.

Vår pakettjänst kan till och med säkerställa att alla föremål är ordentligt förpackade i förväg, så att detta inte orsakar någon stress. Våra flyttare älskar dem!

Pensionärer flyttar, från A till Ö.

Som du kan läsa i artikeln ovan, tar vår flyttfirma från Göteborg hand om allt. En flytt av en senior har ofta redan tillräckligt med inverkan. På grund av vår erfarenhet och kunskap försöker vi göra detta drag så enkelt som möjligt. Vi gillar att tänka med och leta efter en lämplig lösning. Lyckligtvis uppnår vi det alltid!

Men framför allt tar vi hänsyn till personliga situationer och anpassar vår arbetsmetod i enlighet därmed. Vi tar också hand om leveransen av huset. Allt är möjligt!

Letar du efter ett flyttföretag som tänker tillsammans med en äldre flytt och kan ta hand om allt till den minsta detalj? Vi hjälper dig gärna med detta!

Kontakta oss så tar vi hand om resten!