Flyttfirman med allt

Anställ en flyttman från oss som sköter hela flytten

En flyttman från Göteborg kan göra allt; mycket praktiskt om du är i mitten av ett drag. Vad sägs om att tapetsera väggarna i ditt nya hem eller ta bort laminatet i ditt gamla hem? Vi hjälper dig gärna med detta. Eftersom våra flyttare är så mångsidiga, har du alltid nytta av det. Mycket trevligt, eller hur? I den här artikeln vill vi berätta mer om våra flyttmän.

Det är inte priset

Hos oss arbetar vi med transparenta och hanterbara priser. Du kan redan använda våra hantverkare för endast 250 koronor per timme. Samråd kommer att äga rum i förväg om det exakta arbete som du behöver en hantverkare för, så att vi kan skicka de bästa proffsen på vägen och ditt jobb är fullbordat optimalt.

Jobb av våra hantverkare

Nästan inget jobb är för mycket för våra hantverkare. Till exempel måste det gamla huset göras klart för leverans, eller i det nya huset måste en vägg vitas, ett laminatgolv läggas eller helt enkelt en lampa ansluten. Andra aktiviteter kan också genomföras, för vilka du självklart måste rådfråga vår support.

En översikt över alla fördelar med oss

Förutom att du ber ett lågt belopp per timme för våra hantverkare, är du också säker på alla typer av andra fördelar. Till exempel använder vi bara duktiga hantverkare som vet vad de gör och vad de pratar om. Detta går också den extra milen, även om du betalar per timme. Om verktyg behövs för ett jobb, har vi det alltid med oss. På så sätt behöver du inte oroa dig för det. Naturligtvis är det bra att ange detta i förväg.

Vi garanterar alltid en hundra procent tillfredsställelsesgaranti, det är vi kända för.

Spara pengar?

Vill du spara pengar på att anställa rätt personal och / eller ta hand om flytten? Vänligen kontakta vår flyttfirma från Göteborg. Ju mer vi köper, desto mer konkurrenskraftiga priser. Tack vare vår allt-i-ett-tjänst är du säker på kvalitet, tillförlitlighet och bästa pris. Vad mer vill du ha? Är du nyfiken på möjligheterna? Vänligen kontakta oss utan någon skyldighet. Vi hjälper dig vidare!