Du kan evakuera när du flyttar

Tyvärr innebär flyttning ofta mer än bara att flytta dina hushållsvaror från a till b. Detta kräver god förberedelse, ofta är det trevligt om du utarbetar en plan tillsammans med det flyttande företaget. Denna hjälpande hand har lång erfarenhet, oavsett om det är ett stort eller litet utrymme.

Vad förstår våra flyttare av evakuering?

Utseendet av ett hus kan kort beskrivas som: ”den (nakna) leveransen av byggnaden eller huset enligt överenskommelse med ägaren eller hyresvärden.” Vid evakuering ställs ofta krav av ägaren eller hyresvärden av byggnaden eller huset. Du måste följa vissa leveranskriterier och detta misslyckas ofta. När allt kommer omkring kan du inte tänka på allt och flytten i sig är redan mycket besvär. Huset måste ofta levereras inom en kort tidsperiod när du involverade det då.

Vad bör du tänka på när du evakuerar?

Först och främst är det viktigt att du kortsluter leveranskriterierna tillsammans med ägaren eller hyresvärden. Tänk på att tvätta väggarna, lampor kan hänga i taket, hålen i väggen måste fyllas och det finns otaliga villkor för leverans av ett hus. Gör konkreta avtal och se till att de finns på papper.

Avfall; vad ska du göra med det?

Börja kartlägga i tid vad som kan och inte kan göras. Det mest praktiska är att packa allt per rum och se vad du eventuellt kan använda. Finns det stora föremål som måste tas bort? Mät först vad som gör och inte passar genom dörren och gör en lista över dessa.

Naturligtvis finns det också mycket avfall som måste gå någonstans när man evakuerar ett hus. Bestäm i förväg om du behöver en container, eller om det också finns ett alternativ att köra till återvinningscentralen med en släpvagn. Ge dessa saker i god tid, detta kommer att förhindra att du tappar översikten medan du lämnar huset.

Naturligtvis finns det alltid möbler, hushållsapparater och tillbehör som du kan göra någon annan mycket nöjd med. Låt dem komma till en sparsam butik, sponsra en välgörenhetsorganisation eller fråga i dina vänner om du fortfarande kan göra dem lyckliga. Trots allt är insättningen inte gratis och den tid som en möjlig hjälpande hand erbjuder är också värdefull. Om du ordnar allt detta i förväg, kommer evakueringen av ett hus att bli klar snabbare.

Evakuering när någon har dött

Tyvärr händer det ofta, ett hus måste levereras naket och tömt när en älskad dör. Du är mitt i en sörjande period och du förväntas fatta snabba beslut inom en kort tidsram. Undvik att slänga ut saker med sentimentalt värde eller att ringa en sparsam butik för frustration att plocka upp det. Förutom att saker och ting har ett visst värde kan du också kasta bort speciella arvstolar. Låt därför alltid en bedömare komma innan du fattar beslut.

Kom också ihåg att du inte är ensam, vi rekommenderar alltid att du får hjälp. Som nämnts tidigare måste huset ofta levereras tomt på kort tid och för att undvika beslut som du ångrar senare, skulle studentflyttare hjälpa dig att evakuera efter döden till ett lågt pris.

Få professionell hjälp

Fördelen med en hjälpande hand är att du inte behöver tänka på någonting. Det är därför ofta billigare än när du ska evakuera dig själv. Inte bara ekonomiskt utan också fysiskt är det ofta omöjligt att göra allt själv.

Fördelarna med vår flytthjälp i punktform:

  • Evakuering för varje budget
  • Evakuering baserat på en evakueringsplan och leveranskriteriet
  • Alla nödvändiga verktyg tillgängliga
  • Tydlig kommunikation

Letar du efter ett professionellt, prisvärt och pålitligt parti inom området för flytt och evakuering? Tveka inte att kontakta oss. Vår flyttfirma från Göteborg kommer att arbeta med dig för att hitta en lämplig lösning.